نام و نام خانوادگی: اسدالله حاج جعفری
استان و مدرسه محل تدریس:استان قم، مدرسه علمیه فاطمی(س)
سابقه تدریس: سابقه رسمی دو سال و سابقه غیر رسمی از اوائل طلبگی در هر فرصت مقتضی.
و سابقه پژوهش: مقاله ای بعنوان ترجمه چاپ شده در مجله میقات حج و مقاله فقهی- قرآنی تحت عنوان «مقابله به مثل در قرآن» تحت اشراف حضرت استاد علیدوست چاپ شده در مجله رواق فقه.
ضرورت تغییر و بازنگری در متون درسی حوزه را بیان کنید.(لطفا دلایل خود را ذکر فرمایید)
مسأله بازنگری در متون درسی که ناظر به مسأله تحول در حوزه علمیه است، ضرورت گریز ناپذیر است در ضمن حفظ قوت و عمق متون کهن حوزه، درس ها می بایست شکل آموزشی بخود گرفته و محتوای آن در عین کاربردی و منطبق با ضروریات زمانه بودن از استحکام کافی هم برخوردار باشد. امروزه در شیوه های آموزشی مقرر است که هر چهارسال یکبار متون آموزشی مورد بازنگری و تجدید و ترمیم قرار گیرد. در حوزه علمیه اگر این اتفاق هر 40 سال یکبار هم رخ بدهد جای شکر دارد.
نکاتی که باید در تغییر متون رعایت شود را بیان کنید.
نکات لازم در تغییر متون: حفظ عمق و دقت و ظرافت کتب و متون کهن اما ارائه آن در قالبی جدید، یعنی به بهانه ارائه متن آموزشی، متن دچار تنزل و ضعف علمی نشود!، مباحث نظری کتب حتما کاربردی و مفید باشند و در پایان هر درس تمارین مناسبی لحاظ شود، متون درسی متناسب با سطح طلاب باشد یعنی یک متن واحد هم برای طلبه سیکل هم دیپلم و هم فارغ التحصیل فوق لیسانس دانشگاه تدریس نشود.
چنانچه نکته دیگری مدنظر حضرتعالی است، مرقوم فرمایید.
مسأله تغییر متون درسی خود یک فرایند مدیریت شده و سریع باشد طوری نباشد که با تغییر کتب طوری زمان بگذرد که نیاز به بازنگری مجدد باشد.